Cv-ketel

_BDF7968 header

Cv-ketel vervangen

Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Een nieuwe cv-ketel is zuiniger, werkt efficiënter en de kans op storingen is klein. Wij kiezen voor Nefit cv-ketels, omdat dit A-merk de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Als u uw huis op duurzame wijze wilt verwarmen, dan kunnen we dit ook voor u verzorgen.

Cv-ketel huren

Een cv-ketel aanschaffen is kostbaar en als alternatief kunt u bij ons ook een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co hebben we een huurprogramma opgezet. De installatiekosten kunnen worden meegenomen in het aantrekkelijke maandelijkse termijnbedrag. Bij een eventuele storing verhelpen wij dit snel, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen. 

Duurzame verwarming, hybride warmtepomp

Is uw huis nog niet goed geïsoleerd, dan kunt u een hybride warmtepomp overwegen. Bij een hybride warmtepomp blijft uw cv-ketel hangen en op momenten dat het niet economisch is om de warmtepomp het huis te laten verwarmen, springt de cv-ketel bij. Zo bent u verzekerd van warmtecomfort en een lage energierekening. Is uw huis goed geïsoleerd en heeft u vloerverwarming, dan is een warmtepomp misschien iets voor u?

Vragen?

Heeft u vragen over het vervangen van uw cv-ketel?