Over ons

_BDF7363 1200

Familiebedrijf met persoonlijke benadering

Noordzij Brielle is een familiebedrijf met persoonlijke benadering. Wij staan voor een langdurige relatie met onze klanten en deze werkwijze eist dat wij kwaliteit leveren. Naast de persoonlijke benadering vinden wij duurzaamheid een belangrijk thema. Fossiele brandstoffen raken op en het is noodzakelijk dat we de uitstoot van CO2 terugdringen. Onze bedrijfstak is medeverantwoordelijk voor de uitstoot van CO2 gassen en we kunnen verduurzamen, zonder dat u inboet op comfort. Het bijkomend voordeel van onze duurzame installaties is dat u niet alleen het milieu spaart, maar ook bespaart op uw energierekening. 


Geschiedenis Installatiebedrijf Noordzij Brielle

In Noordzij Brielle vindt u een betrouwbare installateur met de voordelen van een compact familiebedrijf. Dankzij de korte lijnen kunnen we snel en flexibel inspelen op uw vraag. We werken aan langdurige relaties en hebben klanten waar we vanaf onze start in de jaren '60 diensten aan verlenen. Reijer Noordzij legde de basis met het loodgietersbedrijf aan de Visstraat in Brielle. Fornuizen en kachels waren zijn specialisme. Al snel kwam er veel loodgieterswerk voor woningbouwprojecten bij. Toen zoon René de zaak in 1977 overnam, verschoof het accent naar werk voor particulieren en de industrie. Inmiddels zwaait Roy Noordzij, vanaf 2009, als derde generatie de scepter in het familiebedrijf.

_BDF7927 900

Werkgebied

Wij werken hoofdzakelijk voor particuliere klanten, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Ons werkgebied strekt zich uit van Voorne-Putten, Rozenburg tot aan Goeree-Overflakkee.

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?