Service en onderhoud

_BDF7462 header

Met onderhoud gaan installaties langer mee

Of het nu gaat om uw cv-ketel, airco of warmtepomp, onderhoud is belangrijk. Met periodiek onderhoud gaan uw toestellen langer mee, werken ze efficiënter, zuiniger en wordt de kans op storingen aanzienlijk verkleind.

Onderhoud en abonnementen cv-ketel

Bij installatiebedrijf Noordzij Brielle kunt u kiezen uit 2 verschillende onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel.

  1. Onderhoud
    Via het abonnement ‘Onderhoud’ krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen. Wanneer er een storing optreedt, dan brengen wij dat in rekening.
  2. Onderhoud & Service
    Met het abonnement 'Onderhoud & Service' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten, zoals bij het ‘Onderhoud’ abonnement. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening.

Service en storingsdienst

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een storing aan één van uw toestellen, dan zijn wij bij dringende storingen 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u een storing aan uw cv-ketel, wilt u dan eerst deze checklist doornemen?

Vragen?

Heeft u vragen over onderhoud of wilt u een abonnement afsluiten?